Énekes Utcai Állatorvosi Rendelő

Ehhez a bejegyzéshez nincs kép!

Hányás

Normális körülmények között is sokszor előfordul, hogy a kutya elvonul egy csendes sarokba, és kihányja az imént elfogyasztott ételt, különösen, ha nagyon mohón habzsolta be azt. Az is gyakori, hogy a kihányt ételt újra megeszi. Ha úgy látjuk, hogy a kutya közérzete különben jó, és nem mozog, viselkedik rendellenesen, akkor nem valószínű, hogy beteg.

Ehhez a bejegyzéshez nincs kép!

Amikor azonnal futni kell az ügyeletre!

Mik azok a tünetek, amikor kutyáját gondolkodás nélkül az állatorvosi ügyeletre kell vinnie? Mi összeszedtük ezeket Önnek!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Babesiosis

A babesiosis egy egysejtű parazita (véglény) által okozott betegség, melyet egy ízeltlábú parazita, a kullancs terjeszt. A babesiosis halálos lehet a kutyák számára, egy nehezen diagnosztizálható és nagyon gyors lefolyású betegség.

Épp ezért fontos, hogy a kutyus mihamarabb rendelőnkbe kerüljön, cikkünkből minden fontos információt megtudhat a babesiosis-ról.

Bolhás kutya

Bolhásság

A bolhásság a kutyák és macskák nagyon gyakori problémája. A bolhák kedvenceinket csípésükkel nyugtalanítják, és kellemetlen meglepetéseket okozhatnak a gazdik számára is.

A csípéseken felül, az arra érzékeny kutyákban, allergiás reakciót válthatnak ki. A bolhanyál-allergiás kutya akár egyetlen csípéstől is extrém vakaródzásba kezdhet, és néhány órán belül véresre rághatja-kaparhatja magát. Ez leggyakrabban a faroktő tájékán jelentkezik.

Creativ Slave 2011

Állatklinika